7.4.2020

Etämarttailua ja pääsiäisiloa!

Tervehdys Haimoon Martoilta keskeltä tätä erikoista kevättä. Etäily ja kotoilu ovat päivän sanoja, ja marttailu sopii hyvin niiden kanssa yhteen. Olisiko hyvä hetki aloittaa tai viimeistellä käsitöitä, tehdä pääsiäiskoristelua tai -askartelua tai kokeilla viimein jotain pitkään mielessä ollutta, aikaa vaativaa ruokaa tai leivonnaista? Kysäistä naapureilta, tarvitaanko kauppa-apua (ellei itse ole karanteenissa)? Tai ihan vain olla, ulkoilla ja rentoutua? Hyvällä omallatunnolla!

Haimoon Marttojen keväälle suunnitellut tapahtumat odottavat nyt aikaa parempaa, ja kerromme heti, kun seuraava yhteinen tilaisuus on sovittuna.

Jos haluat olla mukana silloin tällöin ideoimassa tulevaa, jakamassa omia vinkkejäsi kotona puuhasteluun tai vain vaihtaa kuulumisia muiden Marttojen kanssa, liitypä Puuhaaja-Marttoihin. Laita viesti Merville, 0400998712 tai Katille, 0405116987, niin liitämme sinut ryhmään. Ei ole paikko aina osallistua keskusteluihin, vaan teet sen mikä tuntuu kivalta!

Ollaan yhteyksissä, soitellaan etäisimmillekin tutuille ja sukulaisille ja moikataan etäältä, kun kohdataan kylällä!

Kati Savela-Vilmari
sihteeri

Puuhaaja-Martta Marikan pupusämpylät, ota mallia!





Kuvapoiminta Marttailu-sivulta Instagramista. 




Reseptejä, koristelua ym. pääsiäisvinkkejä Marttaliiton sivuilla

https://www.martat.fi/marttakoulu/paasiainen/

1 kommentti:

  1. vive.bet Archives | Videoodl.cc
    Bet Archives. youtube mp3 Vive - YouTube. vive.bet is the perfect platform for you to discover a wide range of things for you and your loved ones.

    VastaaPoista

lisää kommenttiin allekirjoitukseksi nimesi, kiitos.