11.9.2023

 Vuoden haimoolaiset leipurit on valittu!


Kolme valokuvaa, joista yhdessä lähikuva leipäsiivuista, toisessa lähikuva suklaa-vadelmakekseistä ja kolmannessa henkilö ojentaa palkintoa nuorelle henkilölle, sivussa kaksi muuta ihmistä. Taustalla punainen rakennus. Teksti: Voitokkaat leivonnaiset ja palkintojenjako 3.9.2023.

 

Vuoden haimoolainen kokki/leipurikilpailun voittivat Päivi Jussila (18 vuotta täyttäneiden sarja) ja Avelia Vainio (alle 18-vuotiaat). Päivin voittoisa tuote oli hapanjuureen tehty leipä. Avelia oli valmistanut vadelma-valkosuklaa-juustokakkucookieita. Voittajat julkistettiin 3.9. pidetyillä Maalaismarkkinoilla.

Tuomareina toimineet Marika Sarjosalo ja Susanna Boström kehuivat Päivin leivässä erityisesti rapeaa kuorta ja hyvää rakennetta. Avelia puolestaan onnistui yllättämään keksiensä makuyhdistelmällä, jossa vadelman maku nousi vahvasti esiin suklaan ja muiden ainesosien alta.

Voittajat palkittiin leivontatarvikkeilla ja Martat-leikkuulaudalla. Myös muut osallistujat saivat pienet palkinnot.

Haimoon Martat järjesti nyt toista kertaa kylän asukkaille suunnatun leivontakilpailun. Tänä vuonna sitä laajennettiin niin, että kisaan sai osallistua myös ruokalajilla, hillolla, säilykkeellä tai muulla syötävällä tuotteella.

Haimoosta löytyy taatusti lisää kekseliäitä ja erinomaisia leipureita ja kokkeja, joten ensi vuonna uudelleen vieläkin isommalla joukolla!

Toivoo Haimoon Marttojen hallitus

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

lisää kommenttiin allekirjoitukseksi nimesi, kiitos.