29.10.2017

28.10. hyvin onnistunut retki ViKiin

Kävimme lauantaina 28.10.2017 retkeilemässä Vihdin kierrätyskeskuksessa, ViKissä.

Työvalmentaja Jaana Hakkarainen kierrätti meitä ympäri rakennusta eri pajoja esitellen ja kertoili kierrätyskeskuksen toiminnasta. Kovasti on uusia suunnitelmiakin kehitteillä koskien puupajaa sekä keittiön toiminnassa. Texpajalla tehdään pienimuotoisesti kunnostettaviin myyntiin tuleviin huonekaluihin verhoilua, jonkin verran uusiotuotteita ommellaan.
ViKi ottaa vastaan ehjijä, hyväkuntoisia ja käyttökelpoisia tavaroita & vaatteita. Eivät ota tällä hetkellä vastaan esim. aikuisten vaatteita, sähkölaitteita, ongelmajätteitä yms. Tarkemmin näistä löydät ViKin sivuilta.

Paikat olivat siistit ja myymälän puolella tavarat olivat hyvin esillä ja hinnat kohtuulliset, meistä vain muutama taisi lähteä tyhjin käsin pois. Käymisen arvoinen paikka!

ViKin kahvilassa voi nauttia pientä purtavaa ja kuumia sekä kylmiä juomia. Me nautimme kahvit herkullisten pullien kera kierroksen lopuksi.

ViKin sivuilta löytyy myös tuoteluettelo myynnissä olevista tavaroista

Käykää ihmeessä katsomassa HYLÄTYN TUOLIN TARINA youtubessa, hellyyttävä tarina!

Kierrätyskeskuksessa toimii mm.
- Nuorten työpaja, joka on tarkoitett vihtiläisille 18-29- vuotiaille nuorille, jotka ovat ilman työ- tai koulutuspaikkaa.
- Työvalmennusta. Kierrätyskeskukseen voivat hakea vihtiläiset työttömät, jotka ovat saaneet vähintään 300 päivää työmarkkinatukea.

Vihdin kierrätyskeskus, ViKi
Tehtaantie 4-6, 03100 Nummela
www.viki.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

lisää kommenttiin allekirjoitukseksi nimesi, kiitos.