29.5.2023

Seuraava Höpinäilta ke 7.6. - tule kuulemaan ja jakamaan kierrätysideoita!

Joka kuukauden eka keskiviikkona Haimoon Martat kokoontuu ja kutsuu kyläläisiä jutustelemaan urheilukentän Kopille ns. Höpinäillan merkeissä. Meillä on vaihtuva teema, josta keskustellaan, tai sitten höpistään ihan vain yleisiä kuulumisia. Toisinaan tehdään jotain käsillä, kuten kortteja tai kransseja, välillä pelataan. Oman käsityön voi aina ottaa mukaan, mutta mikään ei ole pakollista! 

Kuva jossa kierrätyksen symboli ja tekstiä höpinäillasta, joka on 7.6. Haimoon kentän kopilla klo 18.

 

Ensi viikolla siis teemana on kierrätys, ja jokainen voi antaa tai kysyä vinkkejä kodin kierrätysaiheisiin. Voidaan myös jutella kaikesta kierrätykseen liittyvästä, pulmista tai kokemuksista. Sana on vapaa, mutta myös sanattomana voi tulla - ei ole pakko osallistua keskusteluun. 

Höpinäilloissa on tarjolla kahvia ja jotain purtavaa, kahviraha 1 euro. Sillä osallistuu myös arvontaan, jossa on pieniä palkintoja, syötävästä käyttötavaroihin. 

Olet erittäin tervetullut, nähdäänhän Kopilla klo 18! Tule vaikka katsomaan, mitä luettavaa kirjastosta saisi, nappaa mukaasi kiinnostavia kirjoja (myös lapsille) tai lehtiä, ja voit tuoda pieniä määriä omiasi muille jakoon.

Valkoinen kirjahylly jossa kirjoja ja lehtiä.


 

 

 

 

 

T. Haimoon Martat/Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

lisää kommenttiin allekirjoitukseksi nimesi, kiitos.